yaaaaaaaaaaaay <3hei her skal jeg fortelle dere litt ja ;L for de dagene jeg ikke fikk blogga xD hehe..


 

27.mai- 2011

Idag hadde vi framføring i et stort prosjekt vi skulle ha på skolen xD der vi hadde skuespill om Tyskertøsene.. men jeg legger ikke ut alle bildene fra det.. menher er bildene fra skolen ;L drit gøy dag foressten ;L


hehe.. sånn var jeg sminket  på foredraget, jeg skulle være tyskerunge/krigsbarn.


Stine :)


Meg og malin <3<3 Funn


yay :P


oki.. xD


Meg, Christina og Malin :)  Gooo folka :P


xD

Men etter skolen så skulle jeg feire burdagen min <3 og de som kom i bursdagen min var Kristoffer, Ida Elise, Stine og Malin :D men desverre tok jeg ikke noen bilder da for jeg ville bare hygge meg :) vi spiste fargerike muffinser, sjokolade kake, potetgull og masse godiser og seff så vi film ^^, en skikkelig skummel en ;L hehe..

Kristoffer og Ida Elise overnatta etter bursdagen :) det var skikkelig kos <3 ^^,


 

28.mai- 2011

Idag var det olabilløp :D men det var så dritkaldt ute at jeg orka ikke å se på hele olabilløpet .. jeg var ikke den eneste som frøys xD Ida Elise også ^^, .. vi så en del på film og sånt også.. men ida måtte dra hjem tidlig pågrunn at hun var ikke helt iform :( men sånt skjer.. men men det var kos så lenge det varte ;L utover kvelden så meg og Krsitoffer på dyrefilm og tokk det rolig ..

BILDER  :D


Fuca tryne xD
 


<3


liiiiten :p


Ida Elise :D


Fint bildeee :)

 

Jeg får ikke lagt ut flere bilder pågrunn av bloggen klikka :( men vi tok ikke så mye bilder av de som kjørte olabil pågrunn av jeg hvet ikke om det er greit å legge det ut..

hade blogges ;L

 


2 kommentarer

OnlyOneLifeAsMe

30.mai.2011 kl.06:40

Kjempe fine bilder :) <3

Kakutitzu

05.jun.2011 kl.22:34

OnlyOneLifeAsMe: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Kakutitzu

Kakutitzu

15, Hof

Hei ! dette er Silje og Kristoffer :) vi kaller oss Kakutitzu og Mikaya :P År: Silje(14) Kristoffer(15) Født: Silje(27/5-1996) Kristoffer(6/11-1995) Dyr: silje(13 Katter og 3 Kaniner) sted: Silje(Hof) Kristoffer(Holmestrand)

Kategorier

Arkiv

hits