koslig dag C:

hei C: denne helgen som har vært har vært en utrolig fin helg <3 jeg var hos Kristoffer ^^, savner han allerede :( ..grunner til at jeg ikke blogger i helgene er fordi det pleier jeg bare ikke xD sånn at dere hvet det ^^, jeg blogger bare i ukene.. hvet egentlig ikke så mye hvorfor men det har bare blitt sånn ..

idag så kjørte mamma meg til skolen og det ble jeg kjempe glad for C: jeg spurte oxo mamma om vi kunne finne på noe sammen idag iløpet av dagen, siden jeg ikke hadde noen planer for dagen ..og det ville hun gjerne ^^, så jeg var på skolen idag .. men madager er de kjedeligste dagen som fins på skolen, så det gikk litt tregt.. det skjedde jo en del da.. for poletiet kom på skolen idag pgr av at det var noe som skjedde på skolen idag.. det var en slåss kamp som var ganske ille, men sier ikke personer å sånt.. men nå sitter jeg hjemme .. jeg har akkuratt ryddet litt og fått satt klærna mine inn i skapene og mamma holder på å lage middag C: Kinesisk mat skal det bli idag.. som jeg valgte ^^, det blir kjempe godt !!! ^^, hehe også senere skal jeg og mamma se på film også blir det is og litt godis idag ^^,

her er det noen bilder pgr av jeg hadde litt fridtids xD sånt skjer når man kjeder seg en del ;)


(uten sminke)

snx må gå skal være med mamma ;P Blogges :D

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kakutitzu

Kakutitzu

14, Hof

Hei ! dette er Silje og Kristoffer :) vi kaller oss Kakutitzu og Mikaya :P År: Silje(14) Kristoffer(15) Født: Silje(27/5-1996) Kristoffer(6/11-1995) Dyr: silje(13 Katter og 3 Kaniner) sted: Silje(Hof) Kristoffer(Holmestrand)

Kategorier

Arkiv

hits