Skjer stadig alltid noe :D

hei hei ! idag har det faktisk vært en ganske så travel dag.. O.o' for idag skulle vi gå slalom med ungdoms skolen i Hof :D jeg gikk på slalom ^^, det var jo noen som valgte å gå på langrenn ski eller ake med det ville ikke jeg xD hehe .. men jeg har hatt det gøy da ;) det er mye bedere en å ha timer på skolen idag da C: hehe.. jeg gikk for det meste med Heidi,Tuva og frida i slalombakkene ^^, det var kjempe koslig å være med dem ^^, vi var mest i hopp bakkene, det var jo drit gøy for jeg klarte endelig å slå retselen helt for hopp :D så jeg fikk dilla på det ^^, men etter vært ble gjengen borte så da ble det til at jeg gikk resten av dagen alene :) det var ganske greit det ^^, jeg har tatt noen bilder fra turen ^^, her er dem noen ..


her er Frida på vei til å hoppe :D


og Heidi lander C:

hehe hadde ikke så mye bilder daaaa.. men det var da noen ^^,

men vi kom tilbake til skolen kl.3 og da ble jeg hentet av mamma og kjørt til kristoffer<3<3<3<3 vi holdt litt på med mopeden han ^^, men jeg var ikke så lenge der før jeg og Kristoffer skulle til Biorama :) det ble mye tull og sånt på biorama idag xD hehe også sang vi Singelstar hehe.. jeg skal kanskje til Kristoffer imorgen oxo <3<3<3 men her er det noen bilder gfra biorama oxo ;)


se så søt Kristoffer er <3<3<3 prr C:


<3<3<3<3 C:


yaaaaaaaay !! happy :3


heftig <3<3<3

detta var alt for idag C: imorgen får jeg kanskje headsett :3 <3<3<3 Wiiiiiiiiii Blogges folkens natti !!!!!!!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kakutitzu

Kakutitzu

14, Hof

Hei ! dette er Silje og Kristoffer :) vi kaller oss Kakutitzu og Mikaya :P År: Silje(14) Kristoffer(15) Født: Silje(27/5-1996) Kristoffer(6/11-1995) Dyr: silje(13 Katter og 3 Kaniner) sted: Silje(Hof) Kristoffer(Holmestrand)

Kategorier

Arkiv

hits