hei hei ! :D

halla folkens ! nå er jeg tilbake å blogger igjenn ;L hakke hatt så mye tid til det i vinterferien hehe ^^, men nok ok det.. idag var det den kjedelige skolen igjenn, og jeg forsov meg som vanlig så det ble en del stress på morgen idag .. -.-' samtidig som jeg var syyykt trøtt :/  og mamma som sier at det hjelper å legge seg tidelig, men det gjorde det ikke denne gangen da .. men det er utrolig uvant å være uten Kristoffer :( savner han utrolig mye allerede <3 ser ijallefall fram til onsdagen ^^,

Det jeg har gjort i vinterferien er for det meste å se på filmer og være på pc'en med Kristoffer .. men vi har oxo vært på tur i Kongsberg med klubben og ståt på slalom det var bare kjempe gøy!!! så vi har ijallefall tenkt å dra dit igjenn før snøen er borte igjenn ;) ^^,og vi har stikki innom Ole og vært på klubben :)

her er det noen bilder fra Kongsberg's turen med klubben :)


( meg xD)


(Kristoffer <3<3<3)

detta var alle bildene jeg hadde fra turen ^^, men nå  nermer det seg ijallefall påsken ^^,


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kakutitzu

Kakutitzu

14, Hof

Hei ! dette er Silje og Kristoffer :) vi kaller oss Kakutitzu og Mikaya :P År: Silje(14) Kristoffer(15) Født: Silje(27/5-1996) Kristoffer(6/11-1995) Dyr: silje(13 Katter og 3 Kaniner) sted: Silje(Hof) Kristoffer(Holmestrand)

Kategorier

Arkiv

hits