hei'a O.o'

Hei :) det har skjedd mye i det siste så jeg har ikke fått blogget så mye i det siste .. men det skal jeg nok få ordna :)

i de 2 siste dagene har jeg vært syk.. det har ikke vært så fullt så gøy xD hehe ^^, men jeg fikk en ganske så fin dag igår på valentines dagen for Kristoffer kom på besøk og da så vi film sammmen og slappa av :) jeg synes det var utrolig hyggelig selv om jeg ikke var helt iform <3 men idag var jeg sikelig dårlig på morgen idag med hodepine  og kvalme og svimmel.. men jeg tenkte å gå på skolen forde.. det var K og H de 2 første timene og så skulle det bli øving til ballet i 3 time og det ville ikke jeg -.-' så i den timen gjemte jeg meg ;P og ingen lærere oppdaga meg selv om de gikk forbi mange ganger xD haha de er så dumme :) men jeg var forsatt ikke no'e iform så jeg ringte hjem sånn at jeg ble hentet av pappa i 11 tiden .. ellers for det meste har jeg spilt Sonic og slappet av og nå er det snart Human- Etisk møte så Hade folkens ;L

 

 her er et bilde fra da jeg gjemte meg O.o' pågrunn av trening til ballet xD

 

2 kommentarer

heidi

15.feb.2011 kl.17:04

aww <3

Kakutitzu

15.feb.2011 kl.21:15

heidi: C:

Skriv en ny kommentar

Kakutitzu

Kakutitzu

14, Hof

Hei ! dette er Silje og Kristoffer :) vi kaller oss Kakutitzu og Mikaya :P År: Silje(14) Kristoffer(15) Født: Silje(27/5-1996) Kristoffer(6/11-1995) Dyr: silje(13 Katter og 3 Kaniner) sted: Silje(Hof) Kristoffer(Holmestrand)

Kategorier

Arkiv

hits